REZERWACJA
  ON-LINE 

WILLA GLOBAL Jastrzębia Góra, ul. Makowa 12

DSC02868_baner.jpg DSC02869_pix_baner.jpg

Opinie

Witamy na naszej stronie.


Tutaj mogą Państwo zarówno pozostawić jak przeczytać o nas opinie pozostawione przez naszych gości.

Zachęcamy do zostawiania swoich opinii.

Wysyłając korespondencje, wyrażacie Państwo zgodę na umieszczenie jej na naszych stronach, fanpage'ach oraz  przetwarzanie swoich danych osobowych w celu przesyłanie informacji dotyczących zapytania oraz  z ofert związanych z Willa Global Jastrzębia Góra, na warunkach określonych w przepisach rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r  (RODO) 

Oświadczam, że zostałam/em poinformowany, iż przysługuje mi prawo dostępu do moich danych osobowych oraz ich poprawiania, jak również wniesienia pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania moich danych a także, że podanie danych osobowych jest dobrowolne;

Adminstartorem danych osobowych jest podmiot PHU GLOBAL, ul. Makowa 14, 84-104 Jastrzębia Góra  tel.605616149 mail: info@willaglobal.pl 

 
NIck:*
E-mail:
Treść wpisu:*

Wpisz tekst z obrazka w to pole (wielkość liter ma znaczenie)
dodał:  Artur R. opinia z google 4/5   06-08-2020

Bardzo dobra lokalizacja. Zdala od hałaśliwych i zatłoczonych ulic. Do plaży ok.15 min. pieszo. Sympatyczny i pomocny właściciel, który też cały czas jest na miejscu. Obiekt bardzo czysty. Możliwość wypożyczenia rowerów bez dodatkowych opłat. Brak lodówki w pokoju. Wspólna lodówka znajduje się na korytarzu. Śniadania mało urozmaicane. Kawa z ekspresu dodatkowo płatna.

dodał:  Joanna   05-07-2020

Jestem tu ponownie, miejsce klimatyczne, cudowni właściciele, świetnie wyżywienie, a obiady serwowane przez Panią Małgorzatę wyśmienite, obiekt dobrze położony, pokoje przestronne, całość zadbana, godna polecenia, naprawdę warto.

dodał:  Artur   30-06-2020

Wszystko było w jak najlepszym porządku, obiekt, śniadania, czystość i najważniejsze przemili Gospodarze. Byliśmy kolejny raz z rzędu i na 100% będziemy wielokrotnie. Od jutra będzie na miejscu nasz syn :) co również oznacza, że jak zawsze jesteśmy mega zadowoleni.

dodał: Halina   28-06-2020
NA GORĄCO NASZ POBYT OD 14-27 CZERWCA br..Halina Wiesiek Bożena ….Bardzo polecam Willę Global w Jastrzębiej Górze budynek nowoczesny czysty ,pokoje piękne nowoczesne zadbane ,pachnące. Łóżka wygodne materace nowe. Cisza spokój Atmosfera rodzinna ,nie czujesz tego,ze jesteś na wczasach tylko w odwiedzinach u rodziny. Właściciele przemili podchodzą do każdego przyjeżdżającego z sercem i serdecznością, na ich twarzach każdego dnia uśmiech..Śniadania ze świeżych produktów każdego dnia zawsze coś na gorąco ładnie serwowane po prostu PYCHOTA. Dodatkowo wykupiliśmy obiadokolacje pierwszy raz jak co roku wyjeżdżamy na wczasy do innych ośrodków spotkaliśmy się z taka obfitością i takimi smacznymi obiadokolacjami ..codziennie świeże,pachnące ,gorące ..aż chce się po prostu jeść ...a na dodatek soki różnego rodzaju ...aż szkoda było cokolwiek zostawiać na talerzach. BARDZO POLECAM OSOBOM SAMOTNYM JAK TEZ Z RODZINAMI ..nie czuje się tego zgiełku i tego harmidru .hałasu znad morza ,natomiast czuć świeże i czyste powietrze . Nawet 12 min drogi do morza nie przeszkadza...DZIĘKUJEMY KOCHANI ..WSZYSTKIE DOMY WCZASOWE POWINNY BYĆ TAKIE JAK U WAS..NIECH WSZYSCY BIORĄ Z WAS PRZYKŁAD Wrócimy z pewnością do Was..Tak jak witaliście nas z uśmiechem tak i z uśmiechem pożegnaliście....JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY.KOCHANI.
dodał: Justyna opinia booking.com ocena 9 / 10   15-06-2020
Willa Glodna polecenia
Bardzo miła obsługa, w pokoju bardzo czysto.Z pewnością tam wrócę. Bardzo polecam
dodał: Małgorzata opinia booking.com ocena 8 / 10   14-06-2020
Śniadanie właściciel przygotowuje z świeżych produktów Smaczne
dodał: Wiesław opinia booking.com ocena 10 / 10   28-05-2020

Byliśmy podczas pandemii,wszystkie zalecenia sanitarne były spełnione. Miła rodzinna atmosfera.Właściciele przesympatyczni, urocza okolica, funkcjonalny budynek. Śniadania bardzo obfite i pyszne, każdy znajdzie w nich coś dla siebie, nawet weganie, lokalne przysmaki.

dodał: Joanna   13-05-2020

Piękny, zadbany obiekt, przemili, życzliwi, empatyczni właściciele, wykazują ogromną troskę o gości, wyżywienie znakomite, pyszne, urozmaicone, takie z sercem, zachowane bezpieczne warunki. My byliśmy od 8.05 2020,wiec tuż po otwarciu hoteli, ba byliśmy sami, a gospodarze starali się i pracowali tak jak w szczycie sezonu, tu gość jest traktowany serdecznie, polecamy, pobyt to strzał w dziesiątkę, dziękujemy za miły pobyt i gościnność. 

dodał: Wielkopolanin   05-01-2020

Obiekt bardzo zadbany. Pokoje ładnie urządzone i czyste. Gospodarze sympatyczni i mili. W obiekcie tym witalem 2020 rok, zabawa była super zorganizowana, pyszne menu i miła obsługa. Polecam to miejsce zarówno na wypoczynek letni jak i zimowy. Moja ocena to 10/10

dodał: Magdalena opinia z Google ocena  5 / 5   03-09-2019
Budynek i jego wyposażenie są nowe i niezniszczone. Wygodne materace. Trzeba pochwalić serdeczność i uczynność Gospodarzy, czystość i estetykę wnętrz, przestronność pokoi i łazienek, fakt, że posiadają balkony. Zapamiętam pyszne śniadania z dużą ilością warzyw i daniem na ciepło - każdego dnia innym. Codziennie rano z córką zgadywałyśmy, co dziś będzie na ciepło :) Moje uznanie budzi ładnie i funkcjonalnie zaaranżowana przestrzeń wokół budynku, gdzie można zjeść śniadanie, odpocząć, wybawić dzieci (na trampolinie i nie tylko). Do dyspozycji gości rowery (bez dodatkowych opłat, z dziecięcych tylko niektóre rozmiary), książki dla dzieci i dorosłych (ciekawe!), stół do ping-ponga, w pokojach parawany. Dość daleko do plaży (15 minut szybkim krokiem), ale droga sympatyczna i nieuciążliwa. Położenie na obrzeżu miejscowości, ale dla mnie to plus - z dala od zgiełku, tłumów i przede wszystkim stoisk z byle czym pełnym kiczu..
dodał: Jarosław opinia booking.com ocena 10 / 10   29-08-2019

Ocena na gorąco... wróciliśmy wczoraj. Wspaniali właściciele, mili uczynni, cierpliwi ( nasza córka była wszędzie) . Bardzo podobało mi się podejście do środowiska - w każdym pokoju eko torba na zakupy, i prośba o segregowanie śmieci, to ogromny plus w moich oczach. śniadania smaczne , atmosfera rodzinna, miejsce na uboczu spokojne i cichce a plaża 10 min spacerem. nasze dziecko plakało odjeźdżając co jest dla nas wyznacznikiem tego jak sie czuła w tym miejscu. Bardzo czysto. poza tym trafiliśmy wręcz tropikalną pogodę co uczyniło wyjazd jeszcze lepszym.
nie ma rzeczy, która mi sie nie podobała może tylko tyle że urlop zbyt krótki

dodał: Łukasz opinia booking.com ocena 9,6 / 10   25-08-2019

Dobre śniadanie wszystko zgodne z opisem wyposażenie obiektu w bardzo dobrym stanie spokojna lokalizacja szybkie wi-fi sympatyczna pomocna obsługa wygodne łóżko ciężko się do czegokolwiek przyczepić ogólnie jeden z lepszych obiektów w których miałem okazje wypoczywać na przestrzeni ostatnich lat.

dodał: Ewelina opinia booking.com ocena 10 / 10   22-08-2019

Wspaniałe miejsce na wypoczynek! Bardzo sympatyczni gospodarze, właściciel zawsze uśmiechnięty, pomocny, gotowy sprostać oczekiwaniom gości. Na miejscu dostępne nowe rowery, okolica piękna, trasy rowerowe dłuższe i krótsze- dla każdego, gospodarz udostępnił nam również przewodniki z trasami rowerowymi:) Śniadanka bardzo dobre, urozmaicone, ładnie serwowane. Na deser polecam kawę z pyszynym ciastem:) Pokoje przestronne, czyściutkie, ładnie urządzone. Polecam gorąco Willę Global

dodał: opinia booking.com ocena 10 / 10   22-08-2019

Fantastyczni Gospodarze. Smaczne śniadania, świetne miejsce na pobyt z dziećmi (stół do ping ponga, trampolina, huśtawki itp). Lokalizacja bardzo dobra (spacerkiem do centrum ok 10 min) duży parking. Polecam! Na pewno tam jeszcze wrócę!

dodał: Justyna opinia booking.com ocena 10 / 10   21-08-2019

Bardzo czysto i komfortowo zarówno w pokoju jak i w całym obiekcie.
Przemili i pomocni właściciele.
Do plaży kawałek w sam raz na spacer, nie bardzo blisko, ale za to w cichej okolicy i nawet dla mnie w 8 miesiącu ciąży nie było za daleko.
Byliśmy z mężem tylko na weekend, ale chętnie zostalibyśmy dłużej. Może uda się wrócić już we Trójkę

dodał:  Stanisław opinia booking.com ocena 10 / 10   19-08-2019

Niesamowicie mili i serdeczni gospodarze. Szybko i z uśmiechem reagowali na pytania i prośby. Bardzo dobra kawa z ekspresu, w przyzwoitej cenie. Całkiem nieźle zorganizowane śniadania jak na rozmiar obiektu - ciepłe dania zmieniały się w ciągu tygodnia dla zapewnienia różnorodności, plus szeroki wybór zimnych każdego dnia. Możliwość zamówienia domowej pizzy do pokoju - pyszna i wygodna opcja. Pokój rodzinny jest przestronny, i ma drzwi balkonowe na trawnik. Świetnie się sprawdził podczas pobytu z rocznym dzieckiem. Parawan plażowy na wyposażeniu. Atrakcje dla dzieci - kącik zabaw, trampolina.
To tylko drobiazgi, ale podaję: Kawa z ekspresu dodatkowo płatna przy śniadaniu (rozpuszczalna dostępna bezpłatnie). Nie był to dla nas problem, ale warto się odpowiednio nastawić, żeby uniknąć rozczarowań. Jak inni zauważyli, po zsunięciu łóżek zostaje szczelina - znów dla nas to nie był problem, ale warto wiedzieć zawczasu. Brak żelu pod prysznic, a mydło w płynie przy umywalce jest przytwierdzone na stałe - warto wziąć swój żel do mycia z domu. Na śniadaniu mogłoby być więcej świeżych, sezonowych owoców

dodał:  Jala   10-08-2019

Bardzo mili gospodarze, zawsze pomocni, pyszne śniadania, czyste pokoje, z chęcią wrócę tu jeszcze raz

dodał:  Jan Fabricantus opinia Google 5/5   10-08-2019

Wspaniałe miejsce do wypoczynku. Właściele dbają o gości. Jest miejsce na poleżenie. Smaczne obiady...

dodał: Pawel Dmowski1 opinia Google 5/5   08-08-2019

super miejsc super właściciele bardzo polecam 

dodał: Milan   05-08-2019

Wszystko zgodnie z ofertą, dużo widziałem wcześniej, byłem w różnych miejscach,ta jest godna polecenia, było fajnie 

dodał: Bartas86 opinia booking.com ocena 10 / 10   05-08-2019

Właściciele bardzo mili i pomocni. Śniadanie pyszne. Wszędzie czysto. Do centrum niedaleko. Polecam

dodał: Katarzyna Joanna opinia booking.com ocena 10 / 10   30-07-2019

To był naprawdę cudowny pobyt ! Obiekt położony w cichej okolicy, idealnej na wypoczynek. Wszędzie czyściutko, w łazienkach suszarka i ręczniki, w pokoju czajnik elektryczny, TV, parawan, szklanki na ciepłe i zimne napoje, bezpłatne Wi-Fi, miejsce do wypoczynku w ogrodzie i plac zabaw dla dzieci, możliwość bezpłatnego korzystania z rowerów, pyszne śniadania w formie bufetu, więc każdy znajdzie coś dla siebie, na miejscu można również zakupić kawę z ekspresu, pizzę lub pierogi. Gospodarze bardzo pomocni i serdeczni, widać, że wkładają całe serducho w to miejsce.

Polecam serdecznie każdemu!!!

dodał: Artur opinia booking.com ocena 9,6 / 10   29-07-2019

Pobyt uważamy za bardzo udany. Gospodarze byli bardzo gościnni i sympatyczni. Śniadania bardzo urozmaicone i smaczne. Wszystkim życzymy tak udanego pobytu.

dodał: Andrzej opinia booking.com ocena 9,2 / 10   28-07-2019

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w willi Global. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane -na wysokim poziomie. Polecamy bardzo dobrą pizzę przygotowywaną przez gospodarzy. Pokój przestronny dużo miejsca tak samo jak i łazienka. Nienaganna czystość w całym ośrodku. Dziękujemy za pobyt.

dodał: Anna opinia booking.com ocena 10 / 10   27-07-2019

Wspaniałe i przytulne miejsce. Sympatyczni właściciele. Miejsce przyjazne rodzinom z dziećmi. Polecam serdecznie. Na pewno wrócimy.

 
dodał: Andrzej Krajewski opinia booking.com ocena 10 / 10   24-07-2019

Cudowne miejsce do naładowania baterii. Cicha okolica. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi - duży ogród, plac zabaw, świetlica. Właściciele stwarzają prawdziwie rodzinną atmosferę. Śniadania świeże, pyszne.

dodał: TC Domzal opinia google 5/5   16-07-2019

Fantastyczna atmosfera, bardzo ciepli i życzliwi gospodarze. Zarażają swoich gości dobrym nastrojem. Spokojnie, cichi, czysto i komfortowo. Polecam.

dodał: Justyna   13-06-2019

Cudowne miejsce - właśnie tu wypoczywamy. Pięknie,spokojnie, czysto, śniadania naprawdę pychotka a gospodarze zawsze mili, usmiechnięci i z czasem dla nas. Mogłabym jeszcze dużo pozytywów pisać o tym miejscu. Napewno tu wrócimy. Przyjedzcie tu koniecznie

dodał: Martyna opinia nocowanie.pl 9,4 /10    07-06-2019

Bardzo przyjemna atmosfera, serdeczni gospodarze. Bardzo dobre śniadania , zadbany teren wokół obiektu , plac zabaw, parking , leżaki . Obiekt troszkę oddalony od plaży , osobiście uważam to za atut spacerkiem do plaży można dojść w 15 minut. Polecam wszystkim ceniącym spokój , rodzinom z dzićmi.

dodał: Marek z Warszawy   24-04-2019

Zdecydowanie polecam pobyt w Pensjonacie. Wspaniały pobyt w okresie Świąt Wielkanocnych smaczne posiłki,możliwość skorzystania z rowerów, piękna okolica. Bardzo sympatyczni i gościnni właściciele, gotowi do udzielenia wszelkiej pomocy i rady w zakresie zwiedzania okolicy. Bardzo dobre warunki noclegowe. Dziękujemy właścicielom i do zobaczenia.

dodał: Jadosław Kosiński opinia Google 5/5   10-11-2018

Bardzo polecamy ten pensjonat. Wzór do naśladowania jeżeli chodzi o czystość pokoju. Bardzo dobre i urozmaicone śniadania. Do tego wszystkiego bardzo mili i pomocni właściciele. Dziękujemy

dodał: Barbara   29-09-2018

Dziękujemy za wspaniały pobyt w Państwa Willi, za pyszne śniadanka , możliwość skorzystania z rowerów, gościnność i serdeczne przywitanie. Obiekt godny polecenia , a gospodarze bardzo sympatyczni i życzliwi.

dodał: likasz   15-08-2018

Nie wiem od czego zacząć... może od Właścicieli- mili, uśmiechnięci i pomocni w tym co robią. Od momentu przybycia, przez każdy dzień naszego pobytu byli zawsze dostępni i służyli pomocą. Okolica- cicha, spokojna, blisko sklep i przyjemny spacerek do głównej ulicy i dalej do plaży. Willa- bardzo przyjemnie urządzona, o wysokim standardzie- niczego nie brakuje. No i najlepsze na koniec- Śniadanie- świeże, urozmaicone, co dziennie inne pyszności i na ciepło jak i na zimno. Nigdy niczego nie brakuje. Serdecznie polecam w imieniu całej rodziny.

dodał: Joanna   29-07-2018

Super właściciele - zawsze bardzo pomocni i życzliwi. Bardzo dobre śniadania - nigdy niczego nie brakowało. Lokalizacja super, spokój i cisza a jednocześnie na tyle blisko centrum i plaży że można przejść spacerkiem.Wypożyczenie rowerów gratis.Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i serdecznie dziękujemy

dodał: Tomasz opinia Google ocena 4 / 5   25-07-2018

Polecam to miejsce...wspaniałe warunki Miła obsługa.....Godne polecenia...

dodał: Gabriel opinia booking.com ocena 10 / 10   23-07-2018

Super właściciele, bardzo dobre śniadania. Lokalizacja super, spokój i cisza a jednocześnie na tyle blisko centrum i plaży że można przejść spacerkiem.Wypożyczenie rowerów gratis.Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i serdecznie dziękujemy.

dodał: Ximena opinia booking.com ocena 9.6 / 10   22-07-2018

Das Frühstück war super lecker u Personalbüro war auch sehr nett und hilfsbereit. Im Zimmer ist wunderschön und top/ sehr sauber. Wir sind sehr zufrieden und vermissen in Polen. Wir kommen gerne nochmal nach Polen. Lg Familie P-Hartmann.

dodał: Agata facebook.com/willaglobal ocena 5/5   21-07-2018

Doskonałe miejsce dla rodzin z dziećmi willa położna z dała od zgiełku centrum miasta ale na tyle blisko, że wystarczy krótki spacer i jest się na plaży. Przemili właściciele. Dobre jedzenie. Polecam!!!

dodał: Justyna opinia booking.com ocena 9.6 / 10   18-07-2018

Bardzo sympatyczni wlasciciele obiektu Zawsze usmiechnieci i pomocni Sniadania bardzo smaczne urozmaicone Zawsze cos ciepłego Łóżka wygodne. Pokoje czysciutkie Mozna wypozyczyc sobie bezplatnie rower. Jest mini biblioteka Wlascicielka piecze pyszne ciasta ktore mozna kupic za 5 zł Troche daleko do plaży ale troche ruchu tez sie przyda Polecam.

dodał: Aleksa Ndra 5/5 facebook.com/willaglobal   16-07-2018

Polecam, miejsce przystosowane dla rodzin z dziećmi, plac zabaw w środku i na zewnątrz. Możliwość wypożyczenia roweru, Willa bardzo zadbana, a właściciele przesympatyczni.

dodał: Katarzyna opinia booking.com ocena 10 / 10   16-07-2018

Pobyt bardzo udany

Bardzo mili i pomocni we wszystkim właściciele, smaczne śniadania, miła atmosfera. Świetna lokalizacja, blisko nad morze i do centrum Dla mnie dużym plusem była możliwość korzystania z roweru. To miejsce mogę c całego serca wszystkim polecić.

dodał: Tomasz opinia booking.com ocena 10 / 10   10-07-2018

Super atmosfera, domowa, właściciele przesympatyczni, pomocni w każdym aspekcie. Nowe rowery do dyspozycji, było ich aż 10. Ping pong. Biblioteczka z ciekawymi książkami. Ogród z bujanym łóżkiem i leżakami. Codziennie inne śniadanie, niczego nie brakowało nigdy, świeże i pyszne. Do dyspozycji parawan na plażę. Możliwość zamówienia jedzenia oraz kawy z ekspresu w dobrej cenie na miejscu. Lody do zakupienia w normalnej cenie. Wygodne fotele. Cisza w okolicy i samym pensjonacie ale do centrum 5 minut spacerem..

dodał: Mirka   07-07-2018

Jestem świeżo po zakończonym wypoczynku i pełna pozytywnych wrażeń. Zacznę od bardzo dobrego kontaktu z właścicielami. Każdy problem, pytanie, czy wątpliwości przed jak i w czasie pobytu były załatwiane od ręki. Wszędzie czyściutko, przyjemnie. Atmosfera rodzinna, sprzyjająca dobremu samopoczuciu. Gospodarze przesympatyczni. Śniadania świeżutkie i pyszne. Bardzo polecam wypoczynek w Willi Global. Pozdrawiam całą obsługę.

dodał: Harry, (DE)opinia booking.com ocena 10 / 10   07-07-2018

Empfehlenswert

Modern mit Geschmack zweckmäßig nette Zimmer sehr freundliches Personal.

dodał: Daniel D. opinia booking.com ocena 10 / 10   29-06-2018

UDANE WAKACJE

Przemiłi Gospodarze, czyste piękne pokoje, smaczne śniadania, świetna lokalizacja dla rodzin z dziećmi, cisza i spokój, gorąco polecamy.

dodał: AnnJedry opinia booking.com ocena 10 / 10   29-06-2018
Pyszne śniadania, miła obsługa, czysto i ładnie Polecamy
dodał: Jola   10-05-2018
Jesteśmy zadowoleni. Mili właściciele. Hotel czysty zadbany. Śniadania codziennie inne i bardzo dobre. Na miejscu są rowery ogólnodostępne bez dodatkowych opłat. Polecam !!!
dodał: Agnieszka opinia booking.com ocena 10 / 10   08-05-2018
Pobyt wyśmienity, gorąco polecam. Śniadania dobre urozmaicone, właściciele uczynni i pomocni. Miejscowość spokojna i urokliwa. Gorąco polecam. Pozdrowienia dla właścicieli
dodał: Joanna   08-05-2018
Oferta Wielkanocna. Bardzo przyjemny, kameralny pobyt, smaczne jedzenie, przemili właściciele. Bardzo czysto, wokół cisza, kilkanaście minut spacerem do plaży i centrum. Polecam bardzo.
dodał: Marcin opinie booking.com ocena 9.2/10   05-05-2018
 Przemiły i pomocny właściciel, rowery w cenie pokoju, wygodne łóżka, czysto, ping pong, parking na ogrodzonej powierzchni. Obiekt godny polecenia.Mało urozmaicone śniadanie. Cena trochę za wysoka w stosunku do ogólnej jakości. Generalnie ciężko się przyczepić do czegokolwiek:)
dodał: Marcin i Iwona   05-05-2018
 Polecamy pod każdym względem,mili właściciele, cudowna atmosfera, pyszne śniadania... jednym słowem można się czuć jak w domu... pięknie, czysto i bardzo przytulnie... bardzo chętnie tu wrócimy... Marcin i Iwona z Wadowic
dodał: Bernadeta   11-04-2018

Pobyt Wielkanoc 2018: Jesteśmy bardzo zadowoleni z wielkanocnego pobytu :) Pensjonat czyściutki, okolica spokojna, do morza spacerkiem 10 min. Jedzenie pyszne ! Właściciele sympatyczni. Serdecznie pozdrawiamy z Iławy.

dodał: dunia186   29-08-2017
 Jestem bardzo zadowolona z pobytu.Pokoje czyściutkie i przytulne.Właściciele bardzo sympatyczni.POLECAM GORĄCO.Z przyjemnością tam z rodziną wrócę:)
dodał: Karolina opinie booking.com ocena 9.2/10   28-08-2017

Bardzo miła obsługa ze strony właścicieli. Oprowadzili po obiekcie zaraz po przyjeździe. Śniadania domowe dobre :) Obiekt fajny dla rodzin z dziećmi w przystępnej cenie.

dodał: Barbara opinie booking.com ocena 8,8 /10   26-08-2017

Bardzo mili właściciele, okolica spokojna, można odpocząć od gwaru turystów. 15 minut spacerkiem od plaży. Do dyspozycji rowery. Pokoje czyste, wygodne łóżka. Śniadania smaczne, codziennie zmiana menu.

dodał: Piotr opinie booking.com ocena 10/10   26-08-2017

Dwa razy w jednym sezonie... Najlepsza rekomendacja

dodał: Marek opinie booking.com ocena 9,2/10   24-08-2017

Pobyt uważam za udany, polecam Willę Global!

Bardzo dobra lokalizacja obiektu - do centrum i plaży jest 1 km, więc nie za daleko na spacer, a jest cisza i spokój (brak gwaru i hałasu obecnego w centrum). Odpowiednia ilość miejsc parkingowych - nie było problemu z zaparkowaniem auta. Plusem jest również miejsce na rowery wewnątrz obiektu. Pokój czysty i zadbany, łazienka także OK, choć pewnym minusem jest brak mydła oraz suszarki do włosów. Śniadania smaczne, zróżnicowane i obfite. Możliwość zamówienia bardzo dobrej pizzy (płatna dodatkowo) i innych dań obiadowych. Właściciele sympatyczni i pomocni, pozytywnie nastawieni do gości. Podsumowując: obiekt godny polecenia!

dodał: AG   19-08-2017

Jak zawsze bardzo sympatycznie, czysto i komfortowo. Bez szaleństw- ale wszystko czego potrzeba jest na miejscu. Pokoje duże i czyste, smaczne śniadania i pyszne ciasto z kawą na deser. Przesympatyczni i pomocni Właściciele, spokój i cisza. Polecam wszystkim, a szczególnie rodzinom z dziećmi. Szkoda, że nie udało sie nam spróbować pizzy... Następnym razem

dodał: Marika opinia eholiday.pl ocena 9,43/10   13-08-2017

Bardzo goraco polecam dla rodzin z dziećmi. Mila obsługa dogodne miejsce. 10 min spacerkiem do morza.

dodał: Krystyna Stanco facebook.pl/willaglobal   07-08-2017

Bylo bosko az wyjezdzac sie nie chcialo teraz wracamy z smutnymi minami ;( alez coz ......pozdrawiamy

dodał: Adam opinie booking.com ocena 8,8 /10   06-08-2017

Willę Global jak najbardziej możemy polecić wszystkim osobom chcącym spędzić miło czas w spokojnej i cichej okolicy. Śniadania urozmaicone w formie szwedzkiego stołu, a przede wszystkim smaczne. Pokoje czyste i zadbane, wyposażone w telewizor, czajnik i szklanki. Wygodne łóżka. Piękny ogród w którym można było równie dobrze wypocząć. Właściciele bardzo mili i sympatyczni, zawsze uśmiechnięci.

dodał: Monika opinie booking.com ocena 10 /10   06-08-2017

Bardzo mili właściciele, wszystkie prośby spełniali. Śniadania pyszne codziennie coś innego. Dzieci szaalaly nikomu to nie przeszkadzało. Polecamy.

dodał: Dorota opinie booking.com ocena 10 /10   06-08-2017

Warunki wypoczynku doskonałe i godne polecenia.

Willa Global spełnia dokładnie to, co obiecują umieszczone reklamy. Podzielam zdania korzystających z obiektu: wspaniali i uczynni Właściciele, domowe śniadania, mimo pełnej obsady warunki idealne do odpoczynku, a położenie - z dala od urlopowego zgiełku głównej ulicy - doskonałe.Codzienny spacer na plażę uaktywnił tylko nasz wypoczynek.

dodał: Marcin opinie Google ocena 5/5   06-08-2017

Super miejsce, super właściciele bardzo uczynni i pomocni.Polecam to miejsce zarówno osobom młodym jak i starszym.Śniadania bardzo smaczne i codziennie co innego na ciepło.Ogólnie bardzo duży plus.Napewno jeśli będę za rok planował urlop to tylko w tym miejscu.

dodał: Waldek opinia strona global   05-08-2017

Witam. Spędziliśmy bardzo fajny urlop w willi Global. Bardzo sympatyczni i uczynni właściciele. Czyste i wygodne pokoje, smaczne śniadania w formie szwedzkiego stołu. Polecam

dodał: Arkadiusz facebook.com/willaglobal ocena: 5/5   25-07-2017

Kolejny raz w Jastrzębiej Górze i kolejny raz w Willi Global. Sympatycznie, czysto, smacznie. Za każdym razem właściciele zaskakują czymś nowym. Miejsce naprawdę warte odwiedzenia.

dodał: Justyna facebook.com/willaglobal ocena: 5/5   25-07-2017

Polecam wszystkim to miejsce!. Pokoje w hotelu są komfortowe, wygodne i przede wszystkim schludne. Dodatkowym plusem była możliwość przechowania rowerów w oddzielnym miejscu i pobliski warsztat samochodowy... Na zewnątrz ogródek z trampoliną, huśtawką i leżakami- gdzie można było miło spędzić czas. Śniadania bardzo dobre, urozmaicone a właściciele dbali o to, aby gościom niczego nie brakowało. Gospodarze zawsze uśmiechnięci i pomocni- widać, że prowadzą ten biznes z pasją. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Willi Global i z pewnością tu wrócimy.

dodał: Jarosław booking.com ocena: 10/10   25-07-2017

polecam

Witam Miejsce godne polecenia jeśli szukasz ciszy i spokoju a jednocześnie chcesz mieć blisko do morza. Oczywiście nie mam tu na myśli 10 metrów ;) .Smaczne śniadania dodają energii aby móc rozpocząć aktywny dzień. Bardzo mili Właściciele, czysto i schludnie. Na pewno tam jeszcze wrócimy.

dodał: Mariusz opinie facebook.com/willaglobal ocena: 5/5   22-07-2017

Świetny kontakt z właścicielem, który jest otwarty na wszelkie prośby. Pokoje czyste i zadbane nie zniszczone tak samo łazienki. W pokoju mamy czajnik i telewizję z b. dużą ilością kanałów gdyby pogoda nie dopisała, na terenie obiektu darmowe szybkie wi-fi. Idziesz na plażę możesz wziąć parawan który jest w pokoju i książkę z biblioteczki. Fakt troszkę dalej od centrum ale za to spokojnie - gdyby jednak był to problem są rowery lub pozostaje melex który po nas przyjedzie. Codziennie rano inne śniadania zresztą bardzo smaczne. Willa urządzona w stylu morskim (obrazy statków i węzłów ). W okół czysto i zadbana zieleń, dla dzieci plac zabaw dla dorosłych stoliki. Lodówka wspólna na piętro ale z ciekawym systemem przechowywania produktów. Miejsce jak najbardziej godne polecenia. Osobną kwestią są właściciele którzy zaskoczyli nas przywitaniem, serdecznością i okazaną życzliwością czuliśmy się dzięki Nim jak w domu. Dzięki za kable rozruchowe.

dodał: Urszula opinie booking.com ocena: 10/10   21-07-2017

Ośrodek bardzo przyjemny, niezwykle sympatyczni właściciele, pomocni,uśmiechnięci, śniadania codziennie inne, smaczne, pokój czysty, łóżka wygodne, spacerkiem 7 min do plaży. Pobyt oceniam na 10 pkt. Jak kiedyś wrócę do Jastrzębiej Góry to tylko do Willi Global. Pozdrawiam serdecznie!

dodał: Hanna opinie booking.com ocena: 10/10   20-07-2017

Czuję się jak w domu. To był mój trzeci pobyt w tym miejscu,czuję się prawie jak członek rodziny.Blisko do centrum,ale cisza i spokój,bo to ulica na uboczu.Smaczne śniadania,kawa po śniadaniu w ogródku.Przesympatyczni własciciele.Polecam!

dodał: Aga, Jacek, Tosia   19-07-2017

Polecamy jak najbardziej pensjonat. Właściciele bardzo dbają o gości, czysto, przyjaźnie dla dziecka.

dodał: Urszula opinie booking.com ocena: 8,8/10   12-07-2017

Z pobytu w Jastrzębiej Górze w willi Global jestem bardzo zadowolona. Gospodarze bardzo mil, pokoje czyste choć nieco akustyczne, śniadania bardzo smaczne. łóżka wygodne jedyne do czego można się przyczepić to brak w pokoju talerzyków i sztućcy.

dodał: Krzysztof opinie booking.com ocena 10 /10   11-07-2017

Wspaniały pobyt ! Czystość obiektu perfekcyjna ! Wyśmienite śniadania w formie szwedzkiego bufetu z codziennie innym daniem na ciepło . Dodatkiem co dnia jest możliwość zakupu za symboliczną kwotę wspaniałego ciasta domowego pieczonego na miejscu oraz pysznej kawy z expresu . W pokojach bardzo wygodne łóżka posłane ładną pościelą . Łazienka z prysznicem i bardzo miękkimi ręcznikami . Kącik do zabawy dla dzieci . Biblioteczka z książkami . Położenie obiektu z dala od zgiełku centrum miasta pozwala na miły odpoczynek . W drodze na plażę oddalonej o 10 minut drogi spacerem , cichy i spokojny las . Willę Global prowadzą bardzo sympatyczni i uśmiechnięci właściciele .

dodał: Beata opinie booking.com 9.6 / 10   09-07-2017

Bardzo sympatyczne miejsce na wypoczynek, krotki spacer do centrum i nad morze. Smaczne sniadania, wspaniale ciasta domowej roboty. Sympatyczni Wlasciciele dbaja o komfort gosci. Swietna komunikacja telefoniczna I emailowa w sprawie dopracowania szczegolow pobytu. Maila atmosfera, bardzo czysto i wygodnie. Polecam serdecznie.

dodał: Dawid opinie Google ocena 5 /5   10-07-2017

Miła obsługa i atmosfera, która dba o gości i pensjonat - co od razu widać. Czyste zadbane i miłe pokoje - ładniejsze niż można zobaczyć na zdjęciach. Na plus również bardzo dobra pizza. Za takie pieniądze Bardzo polecam !!!

dodał: Ola, Piotr i Paweł , (PL) booking.com ocena 10/10   02-07-2017

Cudownie

Polecamy z pełną odpowiedzialnością! Właściciele dużo SERCA wkładają w prowadzenie pensjonatu i czuć to na każdym kroku. Jest smacznie, ładnie, bardzo czysto. Pokoje gustownie urządzone, nasz (19) dużo większy niż się spodziewaliśmy. Przyjemny ogród z trampolina, huśtawkami i grillem, w domu ping pong, kącik dla dzieci, biblioteczka. Rzadko się to zdarza, żeby rzeczywistość przerosła oczekiwania - w tym przypadku tak właśnie było. Wrócimy na pewno, serdecznie pozdrawiamy przemiłych Gospodarzy.

 

dodał: Grażyna, booking.com ocena 10/10   27-06-2017

Świetne położenie obiektu - wszędzie spacerkiem w kilka minut można dotrzeć bez wysiłku. Bardzo mili właściciele. Wszędzie czysto. Dodatkowy plus za możliwość korzystania z lodówki stojącej na korytarzu. Na pewno tam jeszcze wrócimy! Jako szwedzki bufet ( śniadania) zbyt monotonny i mało ciekawy wybór.

dodał: Maciej, booking.com ocena 8.3/10   20-06-2017

Duzy i przestronny pokój (trzyosobowy). Mały plac zabaw dla dzieci na zewnątrz oraz kącik dla dzieci w środku budynku. Możliwość skorzystania z rowerów, w tym rower dla dziecka oraz rower z fotelikiem dla małych dzieci. Przemili i pomocni właściciele. Śniadania - w zasadzie to wolałbym mieć niższą cenę i zorganizować sobie śniadanie samemu: kiepskiej jakości produkty, mały wybór, kawa tylko rozpuszczalna (chociaż z ekspresu przelewowego mogła by być oferowana). W innych opiniach pojawiły się hasła rewelacyjnych ciast - podczas mojego pobytu nie było żadnych, ktoś też pisał o kawie z ekspresu - taką chyba można było dokupić.

dodał: Jacek booking.com ocena 9,6/10   12-06-2017

W porównaniu z ubiegłym rokiem na korytarzach pojawiły się lodówki, a w pokojach parawan i ............. półka pod prysznicem.t.

 

dodał: Josef, (DE) booking.com ocena 9,6/10   12-06-2017

Erholsamer Urlaub am Ostseestrand

Der Hausherr ist nett und sehr hilfsbereit, Fragen konnten in englisch bzw. deutsch besprochen werden. Das Frühstück ist gut bereitet u.a. mit Tomaten,Gurke,Paprika und abwechslungsreich.Wir hatten ein freundliches Zimmer mit Balkon und haben uns dort sicher und sehr wohl gefühlt.

 

dodał: Aleksandra P.   02-06-2017

Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt, pyszne obiadki i najlepszą na świecie pizze. Przyjmujecie Państwo gości od serca i promieniejecie pozytywną energią- to się czuje. Będziemy Was baaardzo miło wspominać i polecać. Do zobaczenia!

dodał: Marek booking.com ocena 9,2/10   11-05-2017

Pobyt b. udany mimo złej pogody - chetnie tam wrócimy :-) Śniadania bardzo dobre - właściciel to ostoja tego miejsca, kawa bardzo dobra z ekspresu włoskiego

dodał: Paulina   10-05-2017

Bardzo pozytywne wrażenia. Spędziłam z rodziną tegoroczna Wielkanoc w tym miejscu. Było cudownie, bez zastrzeżeń. Wszędzie czysto i schludnie. Okolica spokojna. Do morza spacerkiem. Polecam gorąco!

dodał: Teresa   18-04-2017

Spędziliśmy święta Wielkanocne w willi Global było miło i rodzinie. Miejsce spokojne. Pokoje czyste i dobrze urządzone stołówka czysta i pięknie udekorowany akcetami wielkanocnym.Jedzenie smaczne. Swieconka również. Gospodarze mili i dbający o swoich gości. Było bardzo miło. Gorąco polecam to miejsce!!

dodał: Rodos   02-01-2017

Polecam z czystym sumieniem. Spędziłem noc sylwestrową 31.12.2016/01.01.2017. Czysty, nowy, zadbany obiekt, przesympatyczny właściciel. Impreza się bardzo udała, dobra organizacja, jedzenie w porządku, bardzo fajna oprawa muzyczna na specjalnie do tego przygotowanej sali tanecznej, dobre jedzenie i fajna atmosfera. Widać,że właścicielom zależy na dobrym kontakcie z gośćmi oraz ich dobrym samopoczuciu. Naprawdę polecam

dodał: Patrycja booking.com ocena 8,8/10   04-09-2016

Polecam Wlasciciel przesympatyczny, pokoje czyste, sniadania dobre. Spokojna lokalizacja, jednak do centrum wystarczylo tylko kilka minut spacerkiem. Polecam

dodał: Magda   01-09-2016

Polecamy każdemu,bardzo dobre warunki, pyszne jedzenie, przemili właściciele, pomocni. Naprawdę warto. Pozdrawiamy. Magda i Michał z Tarnowa.

dodał: Harald DE booking.com ocena 10/10   29-08-2016

Sehr zu empfehlen!!! Ich war jetzt gerade 10 Tage als Gast in der „Villa-Global“ in Jastrzębia Góra. Eine Pension die echt den Titel „AUSGEZEICHNET"; verdient hat und ich habe mich sehr wohlgefühlt! Die Gastgeber waren sehr freundlich, mir wurden meine Wünsche buchstäblich von den Augen abgelesen. Die Zimmer sind immer sehr sauber und gepflegt. Das Frühstücksbuffet ist reichhaltig und wird auch immer schnell aufgefüllt. Die Qualität der Speisen ist hervorragend. Die Lage der Pension ist ruhig aber dennoch ideal für die vielfältigen Aktivitäten die einem in Jastrzębia Góra und Umgebung geboten werden. Es gibt ausreichende Parkplätze vor der Pension. Das WLAN funktionierte auch super. Die kleinen Details verraten ja oft, ob sich jemand wirklich Gedanken macht und sich um seine Gäste intensiv bemüht. Ich danke dem Inhaber-Ehepaar Erecinski für die sehr gute Betreuung und ich war bestimmt nicht zum letzten Mal in der „Villa-Global“ in Jastrzębia Góra.

dodał: Piotrek i Paulina booking.com ocena 10/10   29-08-2016

Polecamy każdemu! Wszystko w Willi Global było idealne i takie jak być powinno. Nie należy w ogóle słuchać narzek