REZERWACJA
605 616 149

WILLA GLOBAL Jastrzębia Góra, ul. Makowa 12

DSC01407__.jpg DSC01409__.jpg

Opinie

Witamy na naszej stronie.
Tutaj mogą Państwo zarówno pozostawić jak przeczytać o nas opinie pozostawione przez naszych gości.

Zachęcamy do zostawiania swoich opinii.

 

 
NIck:*
E-mail:
Treść wpisu:*

Wpisz tekst z obrazka w to pole (wielkość liter ma znaczenie)
dodał: dunia186   29-08-2017
 Jestem bardzo zadowolona z pobytu.Pokoje czyściutkie i przytulne.Właściciele bardzo sympatyczni.POLECAM GORĄCO.Z przyjemnością tam z rodziną wrócę:)
dodał: Karolina opinie booking.com ocena 9.2/10   28-08-2017

Bardzo miła obsługa ze strony właścicieli. Oprowadzili po obiekcie zaraz po przyjeździe. Śniadania domowe dobre :) Obiekt fajny dla rodzin z dziećmi w przystępnej cenie.

dodał: Barbara opinie booking.com ocena 8,8 /10   26-08-2017

Bardzo mili właściciele, okolica spokojna, można odpocząć od gwaru turystów. 15 minut spacerkiem od plaży. Do dyspozycji rowery. Pokoje czyste, wygodne łóżka. Śniadania smaczne, codziennie zmiana menu.

dodał: Piotr opinie booking.com ocena 10/10   26-08-2017

Dwa razy w jednym sezonie... Najlepsza rekomendacja

dodał: Marek opinie booking.com ocena 9,2/10   24-08-2017

Pobyt uważam za udany, polecam Willę Global!

Bardzo dobra lokalizacja obiektu - do centrum i plaży jest 1 km, więc nie za daleko na spacer, a jest cisza i spokój (brak gwaru i hałasu obecnego w centrum). Odpowiednia ilość miejsc parkingowych - nie było problemu z zaparkowaniem auta. Plusem jest również miejsce na rowery wewnątrz obiektu. Pokój czysty i zadbany, łazienka także OK, choć pewnym minusem jest brak mydła oraz suszarki do włosów. Śniadania smaczne, zróżnicowane i obfite. Możliwość zamówienia bardzo dobrej pizzy (płatna dodatkowo) i innych dań obiadowych. Właściciele sympatyczni i pomocni, pozytywnie nastawieni do gości. Podsumowując: obiekt godny polecenia!

dodał: AG   19-08-2017

Jak zawsze bardzo sympatycznie, czysto i komfortowo. Bez szaleństw- ale wszystko czego potrzeba jest na miejscu. Pokoje duże i czyste, smaczne śniadania i pyszne ciasto z kawą na deser. Przesympatyczni i pomocni Właściciele, spokój i cisza. Polecam wszystkim, a szczególnie rodzinom z dziećmi. Szkoda, że nie udało sie nam spróbować pizzy... Następnym razem

dodał: Marika opinia eholiday.pl ocena 9,43/10   13-08-2017

Bardzo goraco polecam dla rodzin z dziećmi. Mila obsługa dogodne miejsce. 10 min spacerkiem do morza.

dodał: Krystyna Stanco facebook.pl/willaglobal   07-08-2017

Bylo bosko az wyjezdzac sie nie chcialo teraz wracamy z smutnymi minami ;( alez coz ......pozdrawiamy

dodał: Adam opinie booking.com ocena 8,8 /10   06-08-2017

Willę Global jak najbardziej możemy polecić wszystkim osobom chcącym spędzić miło czas w spokojnej i cichej okolicy. Śniadania urozmaicone w formie szwedzkiego stołu, a przede wszystkim smaczne. Pokoje czyste i zadbane, wyposażone w telewizor, czajnik i szklanki. Wygodne łóżka. Piękny ogród w którym można było równie dobrze wypocząć. Właściciele bardzo mili i sympatyczni, zawsze uśmiechnięci.

dodał: Monika opinie booking.com ocena 10 /10   06-08-2017

Bardzo mili właściciele, wszystkie prośby spełniali. Śniadania pyszne codziennie coś innego. Dzieci szaalaly nikomu to nie przeszkadzało. Polecamy.

dodał: Dorota opinie booking.com ocena 10 /10   06-08-2017

Warunki wypoczynku doskonałe i godne polecenia.

Willa Global spełnia dokładnie to, co obiecują umieszczone reklamy. Podzielam zdania korzystających z obiektu: wspaniali i uczynni Właściciele, domowe śniadania, mimo pełnej obsady warunki idealne do odpoczynku, a położenie - z dala od urlopowego zgiełku głównej ulicy - doskonałe.Codzienny spacer na plażę uaktywnił tylko nasz wypoczynek.

dodał: Marcin opinie Google ocena 5/5   06-08-2017

Super miejsce, super właściciele bardzo uczynni i pomocni.Polecam to miejsce zarówno osobom młodym jak i starszym.Śniadania bardzo smaczne i codziennie co innego na ciepło.Ogólnie bardzo duży plus.Napewno jeśli będę za rok planował urlop to tylko w tym miejscu.

dodał: Waldek opinia strona global   05-08-2017

Witam. Spędziliśmy bardzo fajny urlop w willi Global. Bardzo sympatyczni i uczynni właściciele. Czyste i wygodne pokoje, smaczne śniadania w formie szwedzkiego stołu. Polecam

dodał: Arkadiusz facebook.com/willaglobal ocena: 5/5   25-07-2017

Kolejny raz w Jastrzębiej Górze i kolejny raz w Willi Global. Sympatycznie, czysto, smacznie. Za każdym razem właściciele zaskakują czymś nowym. Miejsce naprawdę warte odwiedzenia.

dodał: Justyna facebook.com/willaglobal ocena: 5/5   25-07-2017

Polecam wszystkim to miejsce!. Pokoje w hotelu są komfortowe, wygodne i przede wszystkim schludne. Dodatkowym plusem była możliwość przechowania rowerów w oddzielnym miejscu i pobliski warsztat samochodowy... Na zewnątrz ogródek z trampoliną, huśtawką i leżakami- gdzie można było miło spędzić czas. Śniadania bardzo dobre, urozmaicone a właściciele dbali o to, aby gościom niczego nie brakowało. Gospodarze zawsze uśmiechnięci i pomocni- widać, że prowadzą ten biznes z pasją. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Willi Global i z pewnością tu wrócimy.

dodał: Jarosław booking.com ocena: 10/10   25-07-2017

polecam

Witam Miejsce godne polecenia jeśli szukasz ciszy i spokoju a jednocześnie chcesz mieć blisko do morza. Oczywiście nie mam tu na myśli 10 metrów ;) .Smaczne śniadania dodają energii aby móc rozpocząć aktywny dzień. Bardzo mili Właściciele, czysto i schludnie. Na pewno tam jeszcze wrócimy.

dodał: Mariusz opinie facebook.com/willaglobal ocena: 5/5   22-07-2017

Świetny kontakt z właścicielem, który jest otwarty na wszelkie prośby. Pokoje czyste i zadbane nie zniszczone tak samo łazienki. W pokoju mamy czajnik i telewizję z b. dużą ilością kanałów gdyby pogoda nie dopisała, na terenie obiektu darmowe szybkie wi-fi. Idziesz na plażę możesz wziąć parawan który jest w pokoju i książkę z biblioteczki. Fakt troszkę dalej od centrum ale za to spokojnie - gdyby jednak był to problem są rowery lub pozostaje melex który po nas przyjedzie. Codziennie rano inne śniadania zresztą bardzo smaczne. Willa urządzona w stylu morskim (obrazy statków i węzłów ). W okół czysto i zadbana zieleń, dla dzieci plac zabaw dla dorosłych stoliki. Lodówka wspólna na piętro ale z ciekawym systemem przechowywania produktów. Miejsce jak najbardziej godne polecenia. Osobną kwestią są właściciele którzy zaskoczyli nas przywitaniem, serdecznością i okazaną życzliwością czuliśmy się dzięki Nim jak w domu. Dzięki za kable rozruchowe.

dodał: Urszula opinie booking.com ocena: 10/10   21-07-2017

Ośrodek bardzo przyjemny, niezwykle sympatyczni właściciele, pomocni,uśmiechnięci, śniadania codziennie inne, smaczne, pokój czysty, łóżka wygodne, spacerkiem 7 min do plaży. Pobyt oceniam na 10 pkt. Jak kiedyś wrócę do Jastrzębiej Góry to tylko do Willi Global. Pozdrawiam serdecznie!

dodał: Hanna opinie booking.com ocena: 10/10   20-07-2017

Czuję się jak w domu. To był mój trzeci pobyt w tym miejscu,czuję się prawie jak członek rodziny.Blisko do centrum,ale cisza i spokój,bo to ulica na uboczu.Smaczne śniadania,kawa po śniadaniu w ogródku.Przesympatyczni własciciele.Polecam!

dodał: Aga, Jacek, Tosia   19-07-2017

Polecamy jak najbardziej pensjonat. Właściciele bardzo dbają o gości, czysto, przyjaźnie dla dziecka.

dodał: Urszula opinie booking.com ocena: 8,8/10   12-07-2017

Z pobytu w Jastrzębiej Górze w willi Global jestem bardzo zadowolona. Gospodarze bardzo mil, pokoje czyste choć nieco akustyczne, śniadania bardzo smaczne. łóżka wygodne jedyne do czego można się przyczepić to brak w pokoju talerzyków i sztućcy.

dodał: Krzysztof opinie booking.com ocena 10 /10   11-07-2017

Wspaniały pobyt ! Czystość obiektu perfekcyjna ! Wyśmienite śniadania w formie szwedzkiego bufetu z codziennie innym daniem na ciepło . Dodatkiem co dnia jest możliwość zakupu za symboliczną kwotę wspaniałego ciasta domowego pieczonego na miejscu oraz pysznej kawy z expresu . W pokojach bardzo wygodne łóżka posłane ładną pościelą . Łazienka z prysznicem i bardzo miękkimi ręcznikami . Kącik do zabawy dla dzieci . Biblioteczka z książkami . Położenie obiektu z dala od zgiełku centrum miasta pozwala na miły odpoczynek . W drodze na plażę oddalonej o 10 minut drogi spacerem , cichy i spokojny las . Willę Global prowadzą bardzo sympatyczni i uśmiechnięci właściciele .

dodał: Beata opinie booking.com 9.6 / 10   09-07-2017

Bardzo sympatyczne miejsce na wypoczynek, krotki spacer do centrum i nad morze. Smaczne sniadania, wspaniale ciasta domowej roboty. Sympatyczni Wlasciciele dbaja o komfort gosci. Swietna komunikacja telefoniczna I emailowa w sprawie dopracowania szczegolow pobytu. Maila atmosfera, bardzo czysto i wygodnie. Polecam serdecznie.

dodał: Dawid opinie Google ocena 5 /5   10-07-2017

Miła obsługa i atmosfera, która dba o gości i pensjonat - co od razu widać. Czyste zadbane i miłe pokoje - ładniejsze niż można zobaczyć na zdjęciach. Na plus również bardzo dobra pizza. Za takie pieniądze Bardzo polecam !!!

dodał: Ola, Piotr i Paweł , (PL) booking.com ocena 10/10   02-07-2017

Cudownie

Polecamy z pełną odpowiedzialnością! Właściciele dużo SERCA wkładają w prowadzenie pensjonatu i czuć to na każdym kroku. Jest smacznie, ładnie, bardzo czysto. Pokoje gustownie urządzone, nasz (19) dużo większy niż się spodziewaliśmy. Przyjemny ogród z trampolina, huśtawkami i grillem, w domu ping pong, kącik dla dzieci, biblioteczka. Rzadko się to zdarza, żeby rzeczywistość przerosła oczekiwania - w tym przypadku tak właśnie było. Wrócimy na pewno, serdecznie pozdrawiamy przemiłych Gospodarzy.

 

dodał: Grażyna, booking.com ocena 10/10   27-06-2017

Świetne położenie obiektu - wszędzie spacerkiem w kilka minut można dotrzeć bez wysiłku. Bardzo mili właściciele. Wszędzie czysto. Dodatkowy plus za możliwość korzystania z lodówki stojącej na korytarzu. Na pewno tam jeszcze wrócimy! Jako szwedzki bufet ( śniadania) zbyt monotonny i mało ciekawy wybór.

dodał: Maciej, booking.com ocena 8.3/10   20-06-2017

Duzy i przestronny pokój (trzyosobowy). Mały plac zabaw dla dzieci na zewnątrz oraz kącik dla dzieci w środku budynku. Możliwość skorzystania z rowerów, w tym rower dla dziecka oraz rower z fotelikiem dla małych dzieci. Przemili i pomocni właściciele. Śniadania - w zasadzie to wolałbym mieć niższą cenę i zorganizować sobie śniadanie samemu: kiepskiej jakości produkty, mały wybór, kawa tylko rozpuszczalna (chociaż z ekspresu przelewowego mogła by być oferowana). W innych opiniach pojawiły się hasła rewelacyjnych ciast - podczas mojego pobytu nie było żadnych, ktoś też pisał o kawie z ekspresu - taką chyba można było dokupić.

dodał: Jacek booking.com ocena 9,6/10   12-06-2017

W porównaniu z ubiegłym rokiem na korytarzach pojawiły się lodówki, a w pokojach parawan i ............. półka pod prysznicem.t.

 

dodał: Josef, (DE) booking.com ocena 9,6/10   12-06-2017

Erholsamer Urlaub am Ostseestrand

Der Hausherr ist nett und sehr hilfsbereit, Fragen konnten in englisch bzw. deutsch besprochen werden. Das Frühstück ist gut bereitet u.a. mit Tomaten,Gurke,Paprika und abwechslungsreich.Wir hatten ein freundliches Zimmer mit Balkon und haben uns dort sicher und sehr wohl gefühlt.

 

dodał: Aleksandra P.   02-06-2017

Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt, pyszne obiadki i najlepszą na świecie pizze. Przyjmujecie Państwo gości od serca i promieniejecie pozytywną energią- to się czuje. Będziemy Was baaardzo miło wspominać i polecać. Do zobaczenia!

dodał: Marek booking.com ocena 9,2/10   11-05-2017

Pobyt b. udany mimo złej pogody - chetnie tam wrócimy :-) Śniadania bardzo dobre - właściciel to ostoja tego miejsca, kawa bardzo dobra z ekspresu włoskiego

dodał: Paulina   10-05-2017

Bardzo pozytywne wrażenia. Spędziłam z rodziną tegoroczna Wielkanoc w tym miejscu. Było cudownie, bez zastrzeżeń. Wszędzie czysto i schludnie. Okolica spokojna. Do morza spacerkiem. Polecam gorąco!

dodał: Teresa   18-04-2017

Spędziliśmy święta Wielkanocne w willi Global było miło i rodzinie. Miejsce spokojne. Pokoje czyste i dobrze urządzone stołówka czysta i pięknie udekorowany akcetami wielkanocnym.Jedzenie smaczne. Swieconka również. Gospodarze mili i dbający o swoich gości. Było bardzo miło. Gorąco polecam to miejsce!!

dodał: Rodos   02-01-2017

Polecam z czystym sumieniem. Spędziłem noc sylwestrową 31.12.2016/01.01.2017. Czysty, nowy, zadbany obiekt, przesympatyczny właściciel. Impreza się bardzo udała, dobra organizacja, jedzenie w porządku, bardzo fajna oprawa muzyczna na specjalnie do tego przygotowanej sali tanecznej, dobre jedzenie i fajna atmosfera. Widać,że właścicielom zależy na dobrym kontakcie z gośćmi oraz ich dobrym samopoczuciu. Naprawdę polecam

dodał: Patrycja booking.com ocena 8,8/10   04-09-2016

Polecam Wlasciciel przesympatyczny, pokoje czyste, sniadania dobre. Spokojna lokalizacja, jednak do centrum wystarczylo tylko kilka minut spacerkiem. Polecam

dodał: Magda   01-09-2016

Polecamy każdemu,bardzo dobre warunki, pyszne jedzenie, przemili właściciele, pomocni. Naprawdę warto. Pozdrawiamy. Magda i Michał z Tarnowa.

dodał: Harald DE booking.com ocena 10/10   29-08-2016

Sehr zu empfehlen!!! Ich war jetzt gerade 10 Tage als Gast in der „Villa-Global“ in Jastrzębia Góra. Eine Pension die echt den Titel „AUSGEZEICHNET"; verdient hat und ich habe mich sehr wohlgefühlt! Die Gastgeber waren sehr freundlich, mir wurden meine Wünsche buchstäblich von den Augen abgelesen. Die Zimmer sind immer sehr sauber und gepflegt. Das Frühstücksbuffet ist reichhaltig und wird auch immer schnell aufgefüllt. Die Qualität der Speisen ist hervorragend. Die Lage der Pension ist ruhig aber dennoch ideal für die vielfältigen Aktivitäten die einem in Jastrzębia Góra und Umgebung geboten werden. Es gibt ausreichende Parkplätze vor der Pension. Das WLAN funktionierte auch super. Die kleinen Details verraten ja oft, ob sich jemand wirklich Gedanken macht und sich um seine Gäste intensiv bemüht. Ich danke dem Inhaber-Ehepaar Erecinski für die sehr gute Betreuung und ich war bestimmt nicht zum letzten Mal in der „Villa-Global“ in Jastrzębia Góra.

dodał: Piotrek i Paulina booking.com ocena 10/10   29-08-2016

Polecamy każdemu! Wszystko w Willi Global było idealne i takie jak być powinno. Nie należy w ogóle słuchać narzekań w stylu "nudne śniadania", albo "daleko od plaży", bo są niedorzeczne. Śniadania codziennie inne, komfort i czystość pokoi i łazienek na najwyższym poziomie, a odległość od plaży i promenady 10 minut wolnym spacerkiem, co daje tyle, że ma się spokój od zgiełku i hałasów centrum Jastrzębiej. Jak ktoś lubi słuchać cymbergaja 24 na dobę to faktycznie nie tutaj, każdemu innemu lokalizacja będzie odpowiadać w 100%. No i właściciele! Pozdrawiamy Państwa serdecznie, nie wiem czy da się lepiej prowadzić taki ośrodek :) Nic dodać, nic ująć. PS. Było tak fajnie, że aż przedłużyliśmy pobyt. Piotrek i Paulina

dodał: Łukasz booking.com ocena 9,6/10   29-08-2016

Super fajny pensjonat Przemiła atmosfera, fajni pomocni właściciele. Czysto, schludnie. Dobre śniadania. Ciasta pizza, wszystko co potrzeba minus: więcej stolików przy śniadaniu np. też 2 osobowych

dodał: Danuta booking.com ocena 10/10   28-08-2016

przemili właściciele,pyszne śniadania wspaniała lokalizacja, cisza i spokój idealne miejsce do odpoczynku. Do plaży parę minut spacerkiem. Z całego serca polecam

dodał: Dogooniaw booking.com ocena 7,9 /10   28-08-2016

Pobyt miły i spokojny Obiekt zadbany, okolica cicha i spokojna, co jest super w przypadku małych dzieci (brak w bezpośrednim sąsiedztwie dyskotek i klubów).Śniadania smaczne. Właściciele bardzo mili i pomocni.

dodał: Małgorzata booking.com ocena 10/10   28-08-2016

Śniadania były pyszne.Łóżka niezwykle wygodne.Cisza i spokój.

dodał: Magdalena booking.com ocena 7,9/10   28-08-2016

Polecam Miejsce bardzo przyjemne. Czyste i zadbane pokoje. Bardzo miła obsługa. Polecam

dodał: Piotr Szlęzak facebook.com/willaglobal  ocena 5/5   24-08-2016

Byliśmy w Willi Global 8 dni i mogę śmiało napisać, że polecam to miejsce na rodzinne wakacje. Pierwsze wrażenie: podjeżdżamy na parking a właściciele dodam przemili ludzie wychodzą się przywitać, jakby już czekali. Ujęło mnie to i wiedziałem już, że moja rodzina i ja będziemy się czuli tutaj jak w domu. Przyjęcie ciepłe, miejsce przytulne, pokoje miłe do spędzania w nich czasu nawet gdy nie ma pogody, wystrój domu trochę zaakcentowany żeglarstwem co osobiście bardzo mi pasuje. Łóżka , pościele, ręczniki bez zarzutu. Czystość przede wszystkim. Wyposażenie domu bardzo dobre...szczególnie ogródka z fotelami i stołami, grillem, trampoliną dla dzieci i tym fajnym czymś do bujania na leżąco, huśtawką i wieloma miejscami parkingowymi, rowerami do dyspozycji i niezapomnianymi śniadaniami uzupełnianymi gdy czegoś na stole szwedzkim brakowało z prędkością światła (ale szczerze to nie pamiętam by czegokolwiek brakowało) . Mój niespełna 3 letni syn chodził i żegnał się z balkonikiem jednym i drugim i pomachał trampolinie na koniec. Droga do plaży bardzo spokojnym krokiem z dzieckiem za rękę wynosi 15 minut. Szybciej to jak już ktoś tam daje radę. Na miejscu też można zamówić jakieś posiłki poza śniadaniem w cenie ale nie korzystaliśmy gdyż nie było takiej potrzeby więc się nie mogę wypowiedzieć. Szczególnie chciałem podziękować szefostwu za wiele miłych rozmów i troski o nas. Z pewnością jeśli będziemy wracać w te strony zatrzymamy się u was. Pozdrawiamy.

dodał: Agnieszka Skierkowska facebook.com/willaglobal ocena 5/5   23-08-2016

Bardzo dziękujemy za cudowny pobyt u przemilych i życzliwych właścicieli pensjonatu Villi Global. Pensjonat jak i właściciele godni polecenia:))) Super pokój, czysto i oczywiście przepysznie serwowane jedzenie. Napewno wrócimy tu jeszcze. Pozdrawiamy Marta, Zuzia i Piotr Piórkowscy.

dodał: Agata Pacholska facebook.com/willaglobal  ocena 5/5   21-08-2016

Polecam z czystym sumieniem! Polecam z czystym sumieniem! Już w trakcie telefonicznej rozmowy wiedziałam że to będzie strzał w 10! Właściciele bardzo mili i uprzejmi. Pokoje czyste, ręczniki dla gości, tylko jeden minus - brak mydła do rąk w łazience. W cenie śniadania - bardzo smaczne, chociaż spodziewaliśmy się większego wyboru, np. świeży soczek, do wyboru coś na ciepło, większy wybór pieczywa. Do morza ok 10 min spacerkiem, cisza i spokój. Jeżeli powrócimy do Jastrzębiej to na pewno ponownie wybierzemy to miejsce

dodał: Paweł, booking.com ocena: 10/10   11-08-2016

Polski Bałtyk

Jajecznica z rana była genialna, łóżka wygodne, personel pierwsza klasa, tak trzymać i będzie dobrze :) ,cicho nie to co w centrum

dodał: K &M, booking.com ocena: 9.6/10   21-08-2016

Polecamy Willa Global położona jest w cichej, spokojnej okolicy. Z dala od zgiełku, a jednocześnie niedaleko centrum. Pokoje jak i cały obiekt czyste i zadbane, wygodne łózka. Właściciele mili i pomocni. Dobre sniadania które można także jeść w ogrodzie. Atrakcje dla dzieci. Bezpłatny monitorowany parking dla gości i możliwość wypożyczenia rowerów bez dodatkowych opłat. Jeśli komuś znudzi się plażowanie lub pogoda nie sprzyja można wybrać się na pobliski Hel czy do Władysławowa. Do Trójmiasta również nie jest daleko. Dziękujemy i pozdrawiamy :)

dodał: aga i pawel   04-08-2016

Goraco polecam to miejsce, przemili wlasciciele, smaczne posilki, cisza i spokoj. Dla dzieci tez rewelacja mialy co robic w srodku i na zewnatrz. Do plazy 15 min przyjemnego spacerku.

dodał: Małgosia Wacławska‎‎, facebook.com/willaglobal   31-07-2016

Świetne miejsce, bardzo dziękujemy za domową, miłą atmosferę, polecamy to miejsce wszystkim którzy lubią ciszę i wieczorny śpiew świerszczy

dodał: Tomek Konwerski‎, facebook.com/willaglobal 5/5   31-07-2016

Super obsługa, super jedzenie, świetna lokalizacja. Gorąco polecam tym co wybierają się do Jastrzębiej Góry. Pozdrawiam;-)

dodał: Piotr booking.com ocena: 9.6/10   31-07-2016

Dobre miejsce na wypoczynek od miejskiego zgiełku

Cicha i spokojna okolica( bez samochodów, smażalni i dyskotek). Czysty i komfortowy pensjonat z parkingiem, rowerami i ogrodem. Uprzejmość Gospodarzy,zawsze służyli z pomocą. Smaczne śniadania i możliwość wypoczynku w ogrodzie ( kawa w fotelu i na huśtawce). Gospodarz robi super pizzę. Przytulny i czysty pokój,z balkonu można obserwować poświatę na horyzoncie po zachodzie słońca (walka światła poświaty ze sztucznym oświetleniem budynków na horyzoncie). Marynarski wystrój wnętrza hotelu (tablice z węzłami i pamiątki z morskich wypraw rodziny Gospodarzy) i przechodzący czasem marynarskim krokiem (chyba) Senior Rodu przez podwórze wprowadzają klimat odmienności. To był nasz udany pobyt nad morzem i chciał bym tu powrócić

dodał: Piotr, booking.com 10/10
  17-07-2016
 :) Do morza jest ok 10 minut spacerkiem, ale przynajmniej daleko od całej komercji. I jest spokój.
dodał: Wczasowicz z Krakowa, booking.com 9.6/10   17-07-2016
Gorąco polecam! “Niezwykle mili właściciele, służący pomocą w każdej sytuacji. Cicho, czysto, smaczne i urozmaicone śniadania. Liczne udogodnienia w cenie pobytu: parking, wypożyczalnia rowerów, Wi-Fi, miejsca zabaw dla dzieci, opłata miejscowa nie jest doliczana.”Fantastyczna Pizza!.
dodał: dziewczyny z Pruszkowa:)   09-07-2016

Dobre miejsce na wypoczynek, przede wszystkim z dala od zgiełku miasta - co nocą zapewniało ciszę i spokojny sen. Pokoje czyste, dobrze przygotowane na przyjęcie gości. Właściciele sympatyczni, otwarci. Chętnie tu wrócimy,tym razem na dłużej:). Czułyśmy się bardzo dobrze, tydzień minął stanowczo za szybko.

dodał: nika58
  05-07-2016

“Swietne miejsce na odpoczynek.”

Willa położona na uboczu , ale do centrum kilka minut spacerkiem z górki.Dzięki temu cicho i spokojnie.Jadąc od strony Pucka nie trzeba jechać przez Wladysławowo.Pokoje czyste,duży telewizor.W łazience ręczniki. Sniadania w formie bufetu szwedzkiego.Większość osób na kawę wychodziła do ogrodu-tam ustawione są ławy,fotele.leżaki.Dla dzieci trampolina,dla dorosłych sprzęt typu orbitrek.Przemili gospodarze,można liczyć na pomoc w wniesieniu bagaży.No i dzięki za strefę kibica! Na pewno kolejny raz tutaj wrócę. Minus-brak lodówki w pokoju.


https://pl.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g947936-d3251351-r389130470-Willa_Global-Jastrzebia_Gora_Pomerania_Province_Northern_Poland.html#
dodał: Marta booking.com ocena: 10/10
  05-07-2016
Wyjątkowy :) Czysty,cichy i komfortowy pensjonat,miejsce idealne na pobyt dla osób szukających spokoju i chcących odpocząć od codziennego zgiełku.Sympatyczni i bardzo pomocni właściciele.Codziennie świeże,urozmaicone śniadanka.Obiekt posiada własny parking bez dodatkowych opłat. Był to nasz kolejny,udany pobyt w GLOBAL-u i z pewnością nieostatni :) Pozdrawiamy :) Marta i Mariusz
dodał: Ada   03-07-2016

polecam- spokój, cisza, blisko na plażę, miła obsługa

dodał: Monika i Patryk booking.com ocena: 10/10   03-07-2016

Super pobyt

Było bardzo przyjemnie, czysto, miła obsługa, smaczne i świeże śniadania. Chętnie wrócimy i dziękujemy za gościnę.

dodał: Magdalena & Casperi Renata & Lech  facebook/willaglobal.pl   30-06-2016
“Właśnie spędziliśmy z meżem i rodzicami w Willi Global parę dni i jesteśmy zachwyceni! Gospodarze niesamowicie pomocni, pokoje bardzo zadbane i czyste. Bardzo nas cieszyło iż była mozliwosc wypożyczenia rowerów w ośrodku. 10-15 min spacer do plaży, bardzo przyjemny. Na pewno wrócimy
dodał: Emilia, Łukasz i Mikołaj   05-06-2016

Rewelacyjne miejsce, spokój, cisza, bez żadnych niespodzianek. Pokoje czyste, ładne, przejrzyste, telewizor, internet bezprzewodowy. Śniadania w formie bufetu szweckiego smaczne, pieczywo świeże, kawka, herbata - jednym słowem - mamy poczucie pobytu na urlopie. Polecamy w 100% WILLE GLOBAL, aaaa i najważniejsze -- przemili i pomocni właściciele. Dziękujemy za wypoczynek :)

dodał: Maciej Liliana i Karolinka :) facebook.com/WillaGlobal ocena: 5/5
  31-05-2016
Polecam :) Przemili właściciele, wysoki standard. Obiekt znajduje się troszkę dalej od morza, ale za to mieszkamy w ciszy i spokoju bez zgiełku nocnych dyskotek czy ciągłego zapachu fast-foodów i smażalni :) Spacer do plaży zajmuje około 10 minut. Na prawdę smaczne śniadania oraz bogate zaplecze dla rodziców z pociechami. Jak pogoda nie dopisuje mamy do dyspozycji szybki internet oraz ponad 50 kanałów telewizyjnych. Z czystym sumieniem polecam ten obiekt osobom ceniącym spokój podczas wypoczynku. Dziękujemy za pobyt :)
dodał: Dorota, booking.com ocena: 8.8/10
  06-05-2016
śniadania świeże i lekkie
dodał: Adam, booking.com ocena: 9.6/10
  05-05-2016
Bardzo fajny pensjonat, mili i życzliwi gospodarze. Lokalizacja obiektu, komfort pokoju bez żadnych zastrzeżeń. Obsługa super.
dodał: Asiek   30-03-2016

Miałam ogromną przyjemność spędzić wraz z rodziną Święta wielkanocne w Willi Global. Jest tylko jedno określenie: REWELACJA!!! Jesteście Państwo wspaniałymi Gospodarzami. Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt i cudowną domową atmosferę!!!

dodał: Dana   28-03-2016

W Willi Global spędziliśmy tegoroczną Wielkanoc. Pokoje czyściutkie.Jedzenie smakowite Gospodarze uśmiechnięci i sympatyczni.Polecamy!

dodał: Agnieszka,Zbyszek i Szymonek
  27-08-2015
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Willi. Mieliśmy do dyspozycji przyjemny, czysty pokój, dużą łazienkę, można było odpocząć w ogródku. Ogromnym plusem były śniadania a Właściciele z żadnej prośby nie robili problemu. Do tego przepyszne domowe ciasta. W nocy cisza i spokój. A przede wszystkim przemili Właściciele:) Dziękujemy i polecamy - Agnieszka,Zbyszek i Szymonek
dodał: Ika, booking.com ocnea: 9.6/10
  27-08-2015
“Przemili właściciele, służący pomocą i naprawdę się starają o swoich gości. Czyściutko, bezpiecznie, radośnie - jak na wakacjach. Spokojna okolica a do plaży 15 minut spacerkiem, co w dzisiejszych czasach, w których każdy dba o zdrowie to tylko plus. Jeżeli chodzi o śniadania to jak dla mnie to zupełnie mi wystarczało. Proste, świeże i bez ograniczeń
dodał: Teresa, booking.com ocena: 9.2/10
  26-08-2015
Pobyt w Willa Global był wspaniały.Bardzo mili i sympatyczni właściciele.Pyszne śniadania.Pogoda dopisała:) Miejsce do wypoczynku idealne
dodał: Mirosława mir_sos   26-08-2015

Wspaniała atmosfera stworzona przez właścicieli,jedzenie domowe,smaczne i obfite.Miejsce godne polecenia.Napewno tam wrócimy w przyszłości.

dodał: Iwona, booking.com ocena: 10/10   17-08-2015

Piękny pensjonat. Wspaniali Gospodarze Obiektu, robili wszystko żeby umilić czas. Swoim uśmiechem, życzliwością i pomocą sprawili, że niczego nam nie brakowało. Super śniadania. Po prostu chce się tam wrócić i na pewno to zrobimy :)

dodał: Iwona i Zbyś- Andrychów   14-08-2015

Kolejne wakacje 2015r.w Willi Global za nami. Idealny pensjonat dla szukających ciszy i spokoju. Warunki bardzo dobre, właściciele niezwykle serdeczni i pomocni.Ośrodek zlokalizowany w cichej okolicy. Czysto i schludnie. Smaczne, obfite i różnorodne śniadania. Polecamy!!!

dodał: Jerzy, booking.com ocena: 9.6/10   07-08-2015

Podobał mi się b. życzliwy stosunek właścicieli do gości, bardzo smaczne i urozmaicone śniadania. Położenie obiektu z dala od tłumów wczasowiczów ale niezbyt daleko od plaży, codzienne b. smaczne, słodkie wypieki gospodarzy.

dodał: Marcin i Patrycja, booking.com ocena: 10/10   07-08-2015
Idealne miejsce na wypoczynek, mili i pomocni właściciele, pyszne śniadnia, czyściutko i przyjemnie. Na pewno wrócimy w przyszłym roku ! :)
dodał: Kamil, booking.com ocena: 9.6/10   04-08-2015

Bardzo mili i uczynni właściciele. Dobre śniadania. Pyszne ciasta. Jedyny mankamentem to bram lodówek w pokojach typu TWIN

dodał: Paweł, facebook.com/WillaGlobal   01-08-2015
Świetne miejsce, genialna obsługa, przemili Właściciele :-) Cisza spokój i bardzo dobre jedzonko. :-) Polecam, Paweł
dodał:  Darius, Dagnius ir Katrina  Litva   27-07-2015
Dojechaliśmy o 22 godzinę.
Dzekujemy za różne pomoc i dobry relacje!
dodał: Václav, (CZ) booking.com ocena: 10/10   26-07-2015
Pan Krzysztof s manželkou poskytují luxusní služby pro své hosty. Vždy velice příjemní, ochotní, zajistí vše, co člověk chce. Snídaně pestré, každý den velice chutné. Ubytování velmi kvalitní, výborně umístěná Willa Global. Paní domu peče vynikající zákusky ke kávě !
dodał: MARTA, booking.com ocena: 10/10   26-07-2015
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w willa Global.Właściciele to przemili i życzliwi ludzie,zawsze uśmiechnięci.Spokój z dala od zgiełku nadmorskiego deptaka.Codziennie gospodarze przygotowywali pyszne i urozmaicone śniadanka,jestem pewna,że każdy znajdzie coś dla siebie.Szkoda tylko,że nasz urlop trwał tak krótko i trzeba było wracać.Myślę,że napewno tam jeszcze wrócimy :) Dziękujemy i pozdrawiamy :) Marta i Mariusz
dodał: Beata i Michał facebook.com/WillaGlobal   25-07-2015
Super miejsce! Cisza, spokój, bardzo ładne i wygodne pokoje... Wspaniali właściciele! Pyszne posiłki. Dziękujemy za cudowny pobyt. Pozdrawiamy. Beata i Michał.
dodał: Luna_Wieden, (AT)   booking.com  ocena: 9.6/10   25-07-2015

“Obiekt godny polecenia pod każdym względem ”

dodał: Edyta, booking.com  ocena: 9.2/10   24-07-2015

Spokojna okolica, możliwość wypożyczenia roweru, smaczne śniadania, czystość. Ogólnie mówiąc - brak uwag

dodał: Macin   24-07-2015
Bardzo mili i pomocni właściciele. Czysto. Śniadania bardzo skromne, jak za tą cenę.
dodał: Tomek, booking.com ocena: 10/10   21-07-2015
Bardzo mili właściciele-pomocni w każdej sytuacji. Rodzinna atmosfera. Dobre jedzenie - Rewelacyjne ciasta ! Fajne miejsce do zabaw dla dzieci Polecamy - szczególnie rodzinom z małymi dziećmi.
dodał: Tomasz Rejdych facebook.com/WillaGlobal   20-07-2015

Brak zastrzeżeń , czysto schludnie bardzo miła atmosfera niedaleko do centrum , smaczne sniadanka , bardzo mili właściciele ,miejsce warte polecenia

dodał: Łukasz, booking.com ocena: 8.8/10   17-07-2015
Rewelacyjni właściciele. Bardzo mili, uczynni i uczciwi. Obiekt wysokiej klasy z pysznymi śniadaniami. Serdecznie polecam. Jedyny minus to momentami problem z Internetem oraz to, że czasami słychać przez ścianę co dzieje się w sąsiednich pokojach.

dodał: Tomasz, booking.com  ocena: 10/10  

  17-07-2015
Przemili gospodarze służący radą nie tylko w zakresie pobytu w obiekcie. Zawsze uśmiechnięci. Dobre i obfite śniadania (nigdy nie wstawałem od stołu głodny). No i.... przystępna cena za pobyt. Obiekt jest oddalony jakieś 10 minut spacerem od centrum, ale właśnie te "10 minut" gwarantują cichą spokojną noc.
dodał: Tomasz Kłosiński facebook.com/WillaGlobal   14-07-2015

Bez zastrzeżeń, czysto i schludnie! Cisza, spokój z dala od centrum! Świetna baza wypadowa do spacerów i wycieczek rowerowych (rowery na miejscu!). Polecam!!!

dodał: Monika,Darek i Maja    13-07-2015
Dziękujemy za fantastyczny pobyt w Willi Global.
Spokojna okolica, miła atmosfera, przepyszne śniadanka oraz najważniejsze - przemili i bardzo pomocni właściciele. Serdecznie zachęcamy do odwiedzenia tego wspaniałego miejsca :) Pozdrawiamy.
dodał: Ryba
  12-07-2015 
WITAM.BARDZO POLECAMY WILLĘ GLOBAL . JESTEŚMY ZADOWOLENI Z POBYTU,BARDZO MIŁA ATMOSFERA.GODNY POLECENIA.ZWŁASZCZA WSPOMINAMY PYSZNE CIASTO CODZIENNIE PIECZONE PRZEZ WŁAŚCICIELA.:) ANNA I MIROSŁAW
dodał: AGA & PIOTR   08-07-2015 
Piękne położenie (las i wieś), do morza spokojnie można przespacerować się kilkoma ciekawymi alternatywnymi ścieżkami, dzięki temu zawsze jest jakieś urozmaicenie.
Właściciele życzliwi i bardzo pomocni.Czyściutko, obiadki jak u mamy :). Cudownie wypoczęliśmy. Mam nadzieję wrócić tam niebawem :)))).
dodał: Mati7   07-06-2015 
Polecamy.Czysto, schludnie, a jedzenie dobre. Bardzo mili właściciele. Jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiamy
dodał: Magda
  23-05-2015

Witam Ekipę Willi Global.

Bardzo miło wspominam i wspominać będę pobyt w Państwa pensjonacie. Był to dla mnie pierwszy i jakże wspaniały (choć trochę krótki) wypoczynek od wielu lat. Dzięki miłej i serdecznej atmosferze, która u Państwa panuje oraz różnorodnym możliwościom spędzania czasu każdy może sobie porządnie naładować akumulatory. Tego mi było trzeba i jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystko.
Pozdrawiam
dodał: Jerzy   09-04-2015
Byłem tutaj z rodzin